Min Doktor erbjuder företag coronatester

Vårdgivaren Min Doktor erbjuder nu arbetsgivare och butiksägare en möjlighet att smittsäkra sina arbetsplatser under den pågående pandemin. Erbjudandet innebär att Min Doktor utför snabbtester för såväl antikroppar som för aktiv covid-19-infektion på symptomfria medarbetare i skräddarsydda lösningar. Flera kunder står redan på kö – först ut är hemelektronikkedjan Kjell & Company som regelbundet antigentestar lagerpersonalen under julruschen. 

– Det här är ett sätt för arbetsgivare att skapa tryggare arbetsplatser med minskad risk för smittspridning och sjukfrånvaro. Vi ser fram emot att hjälpa Kjell & Company och andra företag att skapa lösningar utifrån deras specifika behov, säger Daniel Persson, chef för innovation och partnerskap på Min Doktor.

Min Doktors företagserbjudande kring corona är ett komplement till det tidigare erbjudandet om vaccinering mot säsongsinfluensa, lunginflammation och TBE. Testerna, antikroppstester eller antigentester, utförs av vårdutbildad personal på Min Doktors 21 mottagningar, eller på plats hos respektive företagskund. 

– Testerna utförs på symptomfria personer, före arbetspassets start och för bästa effekt görs de regelbundet. På så sätt kan man minska risken att smittan kommer in på arbetsplatsen och sprider sig vidare ut i samhället, säger Henrik Kangro, medicinsk chef på Min Doktor.

Läs mer om Min Doktors företagserbjudande kring Corona här