Emporia får ny vårdcentral – öppnas 1 juni

Snart får personer som bor i och omkring Malmö bättre tillgång till god och nära vård. Den 1 juni öppnar nämligen vårdgivaren Min Doktor en helt ny vårdcentral inne på köpcentret Emporia.

– Vård ska vara tillgänglig när man behöver den, mitt i ens vardag. Vi är därför väldigt glada och stolta över att kunna erbjuda Malmöborna en ny vårdcentral som ett komplement till vår digitala dygnet runt-tjänst och våra befintliga vård- och vaccinmottagningar, säger Henrik Kangro, medicinskt ansvarig läkare för vårdcentralen på Emporia och medicinsk chef Min Doktor.

Vårdcentralen bemannas av såväl specialistläkare som legitimerade sjuksköterskor och tar redan nu emot intresseanmälningar från patienter som vill förhandslista sig. Vården utförs inom ramen för Region Skånes hälsoval.

  – Redan i dag finns en av våra vård- och vaccinmottagningar på Emporia. Genom den nya vårdcentralen kan vi bredda utbudet och erbjuda ännu mer kvalificerad vård till patienter som föredrar tidsbokning i stället för drop in-besök, säger Henrik Kangro, medicinskt ansvarig läkare för vårdcentralen på Emporia och medicinsk chef Min Doktor.

 Här kan du läsa mer om listning och förhandslista dig på Min Doktor Vårdcentral Emporia