Min Doktor öppnar på Bromma Blocks

Min Doktor var först ut i Sverige med att lansera dygnet runt-öppna vårdmöten med specialistläkare genom chatt och video, helt utan tidsbokning. Nu öppnar de även fysiska drop-in-mottagningar runt om i landet. Den första Min Doktor-mottagningen i Bromma öppnar intill Sveriges största Maxi ICA Stormarknad i Hangar 5 på Bromma Blocks den 10 mars. Det blir Min Doktors 22:a fysiska mottagning i landet.

– Det är en fjäder i hatten att Min Doktor finns på ett så attraktivt område som Bromma Blocks. Här öppnar ett gigantiskt ICA Maxi samma dag, Sveriges största, och även om det vore roligt att bjuda in en massa folk till en storslagen invigning som vi brukar, så vore det oklokt i dessa tider. För allas bästa så välkomnar vi istället alla att besöka oss utspritt över hela året, säger Jonas Vig, vd för Min Doktor.

– Bromma är ett växande område med framtiden för sig. Vi hoppas att boende i närområdet ska hitta till oss som en kvartersjour för vaccinationer och enklare vårdärenden, säger Jenny Karlsson, områdeschef för Min Doktors klinik i Bromma.

På Min Doktors vård & vaccin-mottagningar arbetar erfarna sjuksköterskor som erbjuder patienterna drop in-besök för vardagliga hälsobesvär, symptomfria covid-tester, hud- och hälsokontroller samt vaccinationer mot exempelvis influensa och TBE.

– Vårt mål är att bidra till en bättre folkhälsa. Det gjorde vi redan genom att starta Sveriges första digitala vårdtjänst och nu kompletterar vi med fysiska mottagningar för att ytterligare bredda vårt utbud, successivt erbjuda en bättre kontinuitet och stärka vår långsiktiga relation till kunder och patienter, säger Jonas Vig, vd Min Doktor.